De Zwembadoverkapping Voor Je Zwembad! | SunnyTent.com

Geen Zorgen, Lekker Zwemmen. De Zwembadoverkapping Voor Je Zwembad.

Zwembadoverkappingen zijn in tal van soorten te krijgen, van simpele afdekzeilen tot hoogwaardige technologische constructies. Je kan een overkapping gebruiken om alleen je zwembad af te dekken, maar een overkapping kan ook nog veel andere voordelen hebben en dat is waar het interessant wordt.

Natuurlijk kan je kiezen voor een simpel afdekzeil (wat helaas niet altijd even goed werkt), maar je kan ook kiezen voor de “populairste zwembadoverkapping van afgelopen zomer”, de SunnyTent.

Met de SunnyTent is koud zwembadwater verleden tijd. Door het ‘tuinbouwkas-principe’ wordt het water ‘automatisch’ opgewarmd door de zon. De doorzichtige tent geeft de zon volop kans om het water op te warmen. Van medio april tot september is het water daardoor al snel 25 graden of warmer. Ook als de zon weinig tot niet schijnt.

Dus naast dat de SunnyTent natuurlijk een zwembadoverkapping is, zorgt de tent er ook nog eens voor dat het water lekker warm wordt en blijft. Geen vuiligheid in je water en lekker warm water dus!

Je zwembad afdekken met de SunnyTent

Met een gesloten SunnyTent warmt het water snel op door de zon en blijft het lekker schoon.

Je zwembad afdekken met de SunnyTent

De SunnyTent gedeeltelijk open: het doek dient zo als windscherm.

Je zwembad afdekken met de SunnyTent

De SunnyTent helemaal geopend: prettig bij heel warm weer. Het doek ligt opgevouwen achter het zwembad.

Een Sunnytent als ronde zwembadoverkapping voor uw zwembad heeft nog meer voordelen:

  • Het water wordt op een natuurlijke manier opgewarmd, zonder hoge energiekosten en belasting voor het milieu.
  • Je kan veel langer van uw zwembad genieten, van medio april tot september.
  • Het water hoeft nog maar zelden te worden schoongemaakt. Ook het veelvuldig vervangen van water is niet meer nodig.
  • Je kan je zwembad mét SunnyTent het hele jaar laten staan. Dus ook in de winter. Het water blijft schoon én het zwembad wordt niet vies (geen groene aanslag etc.). Lees voor het gebruik in de winter wel de richtlijnen in de handleidingen.

Een hoogwaardige zwembadoverkapping, die het hele jaar door zijn werk doet, is erg duur. Gelukkig is de SunnyTent relatief goedkoop, je schaft al een complete set aan voor maar €439. Als je nagaat hoeveel je alleen al zal besparen qua tijd en extra kosten, je hoeft bijvoorbeeld minder chloortabletten aan te schaffen, minder zelf schoon te maken en je hoeft het zwembad niet meer op te ruimen.

De SunnyTent is dan geen zwembadoverkapping in de traditionele zin, maar combineert diverse voordelen in een handig pakket en dit voor een schappelijk prijs.

Heb je vragen over de SunnyTent als zwembadoverkapping of eventueel over de levering? Neem dan contact met ons op. Wij zijn 7 dagen per week telefonisch te bereiken!

Nieuwe modellen SunnyTent ovaal

Vanaf medio april 2017 zijn er ook ovale SunnyTenten beschikbaar (in beperkte oplage).

Dit is wat onze klanten vinden van de ZwembadTent:

  • “Eindelijk geen gehannes meer met afdekzeilen waarbij het vuil uiteindelijk toch nog in m’n zwembad valt”.
  • “Weg met alle schoonmaakattributen! SunnyTent voorkómt dat het water vuil wordt. Dat is toch veel logischer”.
  • “Dure en slecht werkende solar systemen en energie-slurpende verwarmingsapparaten zijn niet nodig. De zwembadtent van SunnyTent warmt het water heerlijk op en een zwembadzeil is niet meer nodig”.
  • “Wij hebben de koepeltent van SunnyTent over onze jacuzzi geplaatst. Heerlijk! Sta je niet in één keer midden in de kou”.
  • “Groen water na een onweersbui? Niet meer met een SunnyTent”.

Je zwembad afdekken met de SunnyTent

De SunnyTent is verkrijgbaar in 5 verschillende maten. Vind de juiste maat SunnyTent voor jouw zwembad via onderstaande knop.

De SunnyTent is dé manier om je zwembad te overkappen. Zwembadoverkappingen zijn normaal zeer duur. De SunnyTent echter niet. Hiermee wordt warm en schoon zwemwater voor iedereen haalbaar en het milieu ontzien.

Voorraad alert We zullen u informeren wanneer het product op voorraad is. Laat hieronder uw geldige e-mailadres achter.