Zwem 130 dagen per jaar met de SunnyTent Zwembadtent | SunnyTent

Bestel de SunnyTent en zwem 130 dagen per jaar!

Ieder jaar is het weer hetzelfde liedje; in de vroege lentemaanden laten de eerste zonnestralen zich zien en worden de kinderen ongeduldig. Ze willen het liefst nu al een duik nemen in het zwembad, maar het water is nog veel te koud!

Landingspagina

Nooit meer klappertanden in het zwembad

Aan het begin van het seizoen is het water in het zwembad nog erg koud. Het duurt vaak lang voordat het water is opgewarmd. Door de wisselende temperatuur koelt het zwembad ook weer snel af. Hierdoor heb je maar een beperkt aantal dagen per jaar plezier van je zwembad. Je kunt het zwembad natuurlijk verwarmen door middel van een warmtepomp, maar dat kost een hoop energie.

De SunnyTent zwembadkoepel werkt als een tuinbouwkas. Hierdoor warmt het zwembad ook bij lage temperaturen snel op (zónder energiekosten) en houdt het de warmte vast. Wanneer je de zwembadkoepel deels opent, werkt deze ook als windscherm. Hierdoor heb je ook in de lente en herfst én op koudere zomerdagen volop plezier van je zwembad!

Het hele jaar door een schoon zwembad

Gedurende het jaar heeft het water van je zwembad het zwaar te verduren. Het wordt snel vervuild door blad, bloesem, vogelpoep en zand. Hierdoor moet het zwembad vaak worden gereinigd en het water regelmatig worden vervangen. Dit kost een hoop tijd, energie en water.

De SunnyTent Zwembadtent® sluit het zwembad af, waardoor het is beschermd tegen vuil van buitenaf. Het zwembad hoeft nog maar zelden te worden schoongemaakt en het regelmatig vervangen van water is ook niet meer nodig. Met de SunnyTent kun je het zwembad het hele jaar door laten staan. Zo geniet je in het voorjaar weer meteen van je zwembad.

Zwem gemiddeld 130 dagen per jaar met de SunnyTent

Elke dag “buiten” plezier!

 • Altijd warm én schoon water
 • Van lente tot herfst, ook bij frisse wind, heerlijk zwemmen
 • De kids spelen gezond buiten
 • Warm water tot meer dan 30 graden!
 • Zónder energiekosten
 • Overkapping en windscherm ineen
 • Windbestendig
Zwem 130 dagen per jaar

Zwem 130 dagen per jaar Sunnytent

Dit zeggen onze klanten over de SunnyTent

 • Patricia Kebeck

  We zin heel blij met onze sunnytent (uit 2017), we kunnen nu gewoon veel langer gebruik maken van het zwembad.
  En het water blijft schoon, waar ik eerder wekelijks het bad schoon aan het maken was, is het nu alleen nog even wat beestje uit het water vissen en zwemmen.
  Alleen zijn de stokken nu aan het roesten en krijgen we een deel ook niet meer uit elkaar helaas.

 • Miranda de bruin

  Ik zou de tent zeker aanbevelen omdat het water mooi schoon en warm blijft en dat het bad langer kan blijven staan. Onze kinderen hebben heerlijk gezwommen dit jaar.

 • Uschi legein

  Al veel plezier beleefd aan de SunnyTent. Zeer blij met de aankoop. Al veel gezwommen ook bij minder mooi weer. Het is lekker warm onder de tent en geen last van de wind.

 • De SunnyTent is beschikbaar in verschillende maten. Ontdek ze in onze webshop.

  Voorraad alert We zullen u informeren wanneer het product op voorraad is. Laat hieronder uw geldige e-mailadres achter.