Je zandbak afdekken met de SunnyTent

Het hele jaar door in de zandbak spelen, welk kind wil dat niet? Met de SunnyTent blijft je zandbak (én al het speelgoed) schoon en droog. Onder de doorzichtige zandbak overkapping kan de zandbak het hele jaar door worden gebruikt.

Niet alleen een zandbak overkapping

Hoewel een ‘gewone’ zandbak overkapping je zandbak ook schoon en droog houdt, heeft de SunnyTent extra voordelen. Zo kan er, ook wanneer het waait of regent, onder SunnyTent worden gespeeld. Daarnaast zorgt de SunnyTent voor een aangename temperatuur, doordat het transparante doek het directe en indirecte zonlicht doorlaat en de ruimte opwarmt. Met de SunnyTent geniet je het hele jaar door van je zandbak.

Een zandbak overkapping met verschillende standen

In gesloten toestand blijft de zandbak schoon en droog en kan er bij slecht weer heerlijk in worden gespeeld.

Door de zandbaktent gedeeltelijk te openen dient het doek van de SunnyTent als windscherm.

Bij warm weer is het prettig om de zandbak overkapping compleet te openen. Het doek ligt opgevouwen achter de zandbak.


Dit zeggen onze klanten over de SunnyTent

  • “Ook in de winter wil mijn kind vaak in de zandbak. Maar na een paar minuten is hij het al beu. Alles is nat en koud. Vervolgens ben ik een half uur bezig met het verschonen van mijn kind en het schoonmaken van al het speelgoed. Met de SunnyTent is dat verleden tijd. Hij speelt lang en met veel plezier in zijn zandbak, ook in de winter”.
  • “Wij moedigen de kinderen van ons dagverblijf nu ook in de winter en bij slecht weer aan om in de zandbak te gaan spelen. Heerlijk lekker naar buiten, dat is goed voor de kids. En wij juffen hoeven niet meer te klungelen met een zandbakzeil of iets dergelijks”.

Houd je zandbak schoon met de SunnyTent

De SunnyTent is verkrijgbaar in 5 verschillende maten. Vind de juiste maat SunnyTent voor jouw zandbak via onderstaande knop.De voordelen van de SunnyTent op een rij

  • Door de SunnyTent blijft je zandbak schoon én droog.
  • Met de SunnyTent kunnen kinderen het hele jaar door heerlijk ‘buiten’ spelen.
  • De SunnyTent zorgt voor een aangename temperatuur.
  • Geen katten meer in je zandbak.