Waar komt jouw SunnyTent vandaan? | SunnyTent

Waar komt jouw SunnyTent vandaan?

SunnyTent Round ML

Van frustratie naar uniek product

Wat begon als frustratie, leidde tot het ontwikkelen en produceren van een uniek en innovatief idee. Na 2 jaar uitgebreid testen in de tuin van de uitvinder, werd in 2015 de SunnyTent gelanceerd in Europa. De SunnyTent is een zwembadoverkapping die jouw zwembadwater verwarmd én schoon houdt. Zo kun je dagelijks genieten van natuurlijk warm water, zelfs in de herfst! De SunnyTent is volledig gemaakt van Europese materialen en wordt met de hand geproduceerd in Bosnië en Herzegovina, het hart van Europa.

SunnyTent Production

SunnyTenten uit het hart van Europa

In Bosnië en Herzegovina, het hart van Europa, staat SunnyTent’s eigen productiefaciliteit. Hier werken 60 mannen en vrouwen dagelijks, met de hand, aan jouw toekomstige SunnyTent. Van de stokken tot aan de complete SunnyTent evenals trampolines van Etan, alles wordt met de hand gemaakt. Hierdoor kan het voorkomen dat een stiknaad iets scheef is. Uiteraard staat kwaliteit voorop en wordt er geproduceerd tegen Europese productiestandaarden en veiligheidsnormen, maar het toont ook dat elke tent uniek is.

SunnyTent Production

Werken aan de toekomst

Van 1992 tot en met 1995 verkeerde Bosnië en Herzegovina in een staat van conflict. Een periode waarvan de littekens vandaag de dag nog duidelijk zichtbaar zijn. In de fabriek van SunnyTent werken lokale, Bosnische inwoners die geen stabiele toekomst op het oog hadden, mede door de hoge werkloosheid. SunnyTent wilde perspectief bieden en heeft sinds 2014 haar fabriek in Bosnië staan. Hierdoor hebben de werknemers garantie op een baan, opleidingsmogelijkheden, en ontvangen een westers loon. Maak jij samen met ons een positieve impact?

SunnyTent Round M, L, L+ and XL

Duurzame manier van verwarmen

De SunnyTent is een energieloze en daarom duurzame manier van het verwarmen van jouw zwembadwater. Met behulp van de SunnyTent wordt het water opgewarmd door licht en Uv-stralen. Het verwarmen van het water kost dus geen geld in vergelijking met een warmtepomp of solarcollectors. Daarnaast zorgt de SunnyTent voor minder waterverdamping en wordt de warmte vastgehouden. Hierdoor heb je weer minder vaak nieuw water nodig. Als bedrijf willen we massaproductie tegengaan en blijven we altijd innoveren en verduurzamen, zodat de SunnyTent een langere levensduur krijgt. Heb jij hét duurzame idee voor ons? Laat het ons weten via onderstaande button!

Voorraad alert We zullen u informeren wanneer het product op voorraad is. Laat hieronder uw geldige e-mailadres achter.