Toepassingen voor de SunnyTent

De SunnyTent kan voor van alles gebruikt worden. Gebruik de SunnyTent in de zomer als zwembad tent en in de winter als trampoline tent. Daarnaast houdt de SunnyTent de zandbak schoon en beschermt hij de moestuin tegen kou en vogels.
Lees meer over de verschillende toepassingen van de SunnyTent.

SunnyTent als zwembad tent

Met de SunnyTent wordt het water verwarmd door de zon en biedt de zwembad tent bescherming tegen de wind. Hierdoor kun je ook in het voor- en najaar heerlijk zwemmen. Daarnaast beschermt de SunnyTent het zwembad tegen vies en vuil van buitenaf, waardoor het water langer schoon blijft.

SunnyTent als trampoline tent

De Sunnytent is de ideale manier om je ingegraven trampoline af te dekken. Zo blijft de trampoline schoon en beschermd tegen slijtage door invloeden van buitenaf. Daarnaast biedt de SunnyTent bescherming tegen wind en regen, waardoor kinderen de trampoline het hele jaar kunnen gebruiken. Want ja, door de hoogte van de SunnyTent, kunnen de kids er gewoon in springen!

SunnyTent als moestuintent

De SunnyTent is gemaakt van tuinbouwkasfolie. Hierdoor is de tent zeer geschikt als moestuinkas. Met de SunnyTent is je moestuin het hele jaar door beschermd en kun je ook in het voorjaar en najaar tuinieren.

SunnyTent als zandbaktent

Ook genoeg van het schoonhouden van je zandbak? Met de SunnyTent blijft je zandbak het hele jaar door schoon. Daarnaast kunnen kinderen ook buiten spelen wanneer het regent en waait. Je kunt ook het zandbakspeelgoed in de zandbak laten liggen, het blijft immers lekker droog.

De SunnyTent kan nog veel meer!

De SunnyTent kan voor nog veel meer doeleinden worden gebruikt. De transparante tent is namelijk windbestendig en houdt alles schoon en droog. Onze klanten gebruiken de SunnyTent bijvoorbeeld ook voor:

  • overkapping schommel / schommeltent
  • overkapping jacuzzi / jacuzzitent / spatent
  • opslag haardhout
  • opslag hooi en stro voor de paarden
  • stalling vouwwagen / aanhangwagen / motor
  • bouwmaterialen tijdens verbouwing
  • speel- en slaaptent voor de kinderen
  • ‘buiten’-studio voor fotografie

Tips voor een harde ondergrond

De SunnyTent wordt standaard geleverd met haringen en ankers die in de grond bevestigd moeten worden. Het vastzetten op een verharde ondergrond kan ook, maar verdient wat extra aandacht. Lees meer over installatie op harde ondergronden.