Retourneren

Als je je SunnyTent via deze webshop bestelt, mag je de tent binnen 14 kalenderdagen naar ons terugsturen. Dit dient gezien te worden als een zogenaamde bedenktermijn. Deze bedenktermijn van 14 kalenderdagen gaat in op de dag na ontvangst van het product.
Tijdens de bedenktermijn dien je zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking. Het pakket mag uitgepakt zijn, om het product te beoordelen. Indien de SunnyTent gebruikt of (al dan niet deels) opgezet is, is retourneren niet meer mogelijk.

Als de SunnyTent wordt teruggestuurd, binnen de bedenktermijn, dan dient dit met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking te gebeuren.

 • Neem contact op met onze klantenservice. Zij zorgen ervoor dat er een ophaalopdracht wordt aangemaakt, zodat je het terugzenden niet zelf hoeft te regelen (tegen een hoog tarief). Op afspraak wordt het pakket opgehaald.
 • U kunt er ook voor kiezen om het pakket wel zelf retour te sturen voor eigen rekening. In dit geval kunt u dit toesturen naar SunnyTent B.V., Loo 16 A, 5571 KR Bergeijk, Nederland.
 • Zorg dat alle scherpe onderdelen goed afgescheiden van het tentdoek verpakt worden. Dit om te voorkomen dat hierdoor beschadigingen op het tentdoek ontstaan. Gebruik hiertoe de meegeleverde beschermingsmiddelen en vul deze indien nodig aan met extra beschermingsmiddelen.
  Zorg ook dat de doos goed is dichtgeplakt; eventuele beschadigingen of zwakke plekken met tape dichtmaken a.u.b.
  Indien tijdens het retourtransport schade aan de tent ontstaat heeft dit helaas invloed op het door ons te crediteren bedrag. Het is zelfs mogelijk dat we het product niet retour kunnen nemen, omdat het waardeloos geworden is. Verpak de tent met toebehoren daarom ook heel goed.
 • Zorg ervoor dat het tentdoek schoon én droog is alvorens het in te pakken. Vieze en/of natte tentdoeken kunnen we niet als tweedehands tent verkopen en kunnen we dan ook niet retour nemen en terugbetalen.
 • Stuur ook het door jou ingevulde retourformulier en de originele factuur mee.
 • De verzendkosten voor het terugsturen zijn voor eigen rekening. Echter, omdat wij het pakket laten ophalen, zijn deze kosten relatief laag. De klantenservice zal je vooraf informeren over de hoogte van deze kosten. Nadat wij de retour gekomen producten hebben goedgekeurd (volledigheid en beschadigingen), betalen wij de aankoopsom aan je terug, minus de vooraf afgesproken ophaalkosten. Dit doen we binnen 30 dagen (maar veelal veel sneller).
 • De eventueel betaalde oorspronkelijke verzend-/afleverkosten worden niet door ons terugbetaald/vergoed.