Retourvoorwaarden van de SunnyTent | SunnyTent

Retourneren

Bedenktermijn

Als je de SunnyTent via onze webshop bestelt, mag je deze binnen 14 kalenderdagen retourneren. De bedenktermijn van 14 dagen gaat in op de dag na ontvangst van het product. Tijdens de bedenktermijn dien je zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking. De SunnyTent mag worden uitgepakt en/of kortstondig opgezet om het product te beoordelen.

Hoe retourneer ik de SunnyTent?

Als de SunnyTent wordt teruggestuurd, binnen de bedenktermijn van 14 dagen, dan dient dit met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking te gebeuren.

  • Neem contact op met onze klantenservice. Je ontvangt een retourformulier en na het invullen zorgen zij ervoor dat er een ophaalopdracht wordt aangemaakt, zodat je het terugzenden niet zelf hoeft te regelen en te betalen. Op afspraak wordt het pakket opgehaald.
  • Je kunt er ook voor kiezen om het pakket wel zelf retour te sturen voor eigen rekening. In dit geval kun je dit opsturen naar SunnyTent B.V., Ladonkseweg 8, 5281RN Boxtel, Nederland. Indien je hiervoor kiest, heb je geen recht op vergoeding van de transportkosten.
  • Zorg dat alle scherpe onderdelen goed gescheiden van kwetsbare producten/onderdelen (bijvoorbeeld het tentdoek) worden verpakt. Dit om beschadigingen te voorkomen. Gebruik hiertoe de meegeleverde beschermings-/verpakkingsmiddelen en vul deze indien nodig aan met extra beschermingsmiddelen.
  • Zorg ook dat de doos goed is dichtgeplakt; eventuele beschadigingen of zwakke plekken met tape dichtmaken a.u.b.
  • Indien tijdens het retourtransport schade aan een product ontstaat, heeft dit invloed op het door ons te crediteren bedrag. Het is zelfs mogelijk dat we het product niet retour kunnen nemen, omdat het waardeloos geworden is. Verpak de producten daarom heel goed.
  • Als u een tent(doek) retourneert, zorg er dan voor dat het tentdoek schoon én droog is alvorens het in te pakken. Vieze en/of natte tentdoeken kunnen we niet als tweedehands tent(doek) verkopen en kunnen we dan ook niet retour nemen en terugbetalen.
  • Stuur ook de originele factuur mee.
  • Het retour gekomen product wordt bij ons bij aankomst door productexperts gekeurd op volledigheid en beschadigingen. Is het retour gekomen product netjes verpakt en in zeer goede staat, dan gaat de verwerking ervan snel en betalen we binnen 10 werkdagen het aankoopbedrag aan u terug. Is het retour gekomen product in slechte staat verpakt, beschadigd en / of onvolledig, dan kost de verwerking ons meer tijd en nemen we contact met u op.
  • De eventueel betaalde oorspronkelijke verzend-/afleverkosten worden niet door ons terugbetaald/vergoed.
  • Het retourneren van een 2e Kans-product is niet kosteloos. Voor de SunnyTenten brengen wij €35,- in rekening, terwijl het retourneren van kleinere pakketten €15,- kost.

Herroepingsrecht

Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het orderbedrag exclusief eventuele verzendkosten gecrediteerd. Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking aan SunnyTent B.V. geretourneerd moeten worden. Om gebruik te maken van dit recht dien je contact met ons op te nemen via klantenservice@sunnytent.com. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na ontvangst van het retourproduct terugbetalen, mits het product in originele staat en verpakking door ons is ontvangen.

Voorraad alert We zullen u informeren wanneer het product op voorraad is. Laat hieronder uw geldige e-mailadres achter.