Retourneren

Als je je SunnyTent via deze webshop bestelt, mag je de tent binnen 14 kalenderdagen naar ons terugsturen. Dit dient gezien te worden als een zogenaamde bedenktermijn. Deze bedenktermijn van 14 kalenderdagen gaat in op de dag na ontvangst van het product.
Tijdens de bedenktermijn dien je zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking. Het pakket mag uitgepakt zijn, om het product te beoordelen. Indien de SunnyTent gebruikt of (al dan niet deels) opgezet is, is retourneren niet meer mogelijk.

Als de SunnyTent wordt teruggestuurd, binnen de bedenktermijn, dan dient dit met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking te gebeuren.

  • Zorg dat alle scherpe onderdelen goed afgescheiden van het tentdoek verpakt worden. Dit om te voorkomen dat hierdoor beschadigingen op het tentdoek ontstaan. Gebruik hiertoe de meegeleverde beschermingsmiddelen en vul deze indien nodig aan met extra beschermingsmiddelen.
    Zorg ook dat de doos goed is dichtgeplakt; eventuele beschadigingen of zwakke plekken met tape dichtmaken a.u.b.
    Indien tijdens het retourtransport schade aan de tent ontstaat heeft dit helaas invloed op het door ons te crediteren bedrag. Het is zelfs mogelijk dat we het product niet retour kunnen nemen, omdat het waardeloos geworden is. Verpak de tent met toebehoren daarom ook heel goed.
  • Zorg ervoor dat het tentdoek schoon én droog is alvorens het in te pakken. Vieze en/of natte tentdoeken kunnen we niet als tweedehands tent verkopen en kunnen we dan ook niet retour nemen en terugbetalen.
  • Stuur ook het door jou ingevulde retourformulier en de originele factuur mee.
  • Stuur het geheel op naar SunnyTent BV, Loo 16-A, 5571 KR Bergeijk, Nederland.
  • De verzendkosten voor het terugsturen zijn voor eigen rekening. Ook worden de eventueel betaalde oorspronkelijke verzend-/afleverkosten niet terugbetaald/vergoed.
  • Nadat wij de retour gekomen SunnyTent hebben goedgekeurd (volledigheid en beschadigingen), betalen wij je het volledige factuurbedrag retour. Dit doen we binnen 30 dagen (maar veelal veel sneller).