Retourneren

Bedenktermijn

Als je de SunnyTent via onze webshop bestelt, mag je deze binnen 14 kalenderdagen retourneren. De bedenktermijn van 14 dagen gaat in op de dag na ontvangst van het product. Tijdens de bedenktermijn dien je zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking. De SunnyTent mag worden uitgepakt en/of kortstondig opgezet om het product te beoordelen.

Hoe retourneer ik de SunnyTent?

Als de SunnyTent wordt teruggestuurd, binnen de bedenktermijn van 14 dagen, dan dient dit met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking te gebeuren.

  • Neem contact op met onze klantenservice. Zij zorgen ervoor dat er een ophaalopdracht wordt aangemaakt, zodat je het terugzenden niet zelf hoeft te regelen en te betalen. Op afspraak wordt het pakket opgehaald.
  • Je kunt er ook voor kiezen om het pakket wel zelf retour te sturen voor eigen rekening. In dit geval kun je dit opsturen naar SunnyTent B.V., Loo 16 A, 5571 KR Bergeijk, Nederland. Indien je hiervoor kiest, heb je geen recht op vergoeding van de transportkosten.
  • Zorg dat alle scherpe onderdelen goed gescheiden van kwetsbare producten/onderdelen (bijvoorbeeld het tentdoek) worden verpakt. Dit om beschadigingen te voorkomen. Gebruik hiertoe de meegeleverde beschermings-/verpakkingsmiddelen en vul deze indien nodig aan met extra beschermingsmiddelen.
  • Zorg ook dat de doos goed is dichtgeplakt; eventuele beschadigingen of zwakke plekken met tape dichtmaken a.u.b.
  • Indien tijdens het retourtransport schade aan de tent ontstaat heeft dit invloed op het door ons te crediteren bedrag. Het is zelfs mogelijk dat we het product niet retour kunnen nemen, omdat het waardeloos geworden is. Verpak de tent met toebehoren daarom heel goed.
  • Zorg ervoor dat het tentdoek schoon én droog is alvorens het in te pakken. Vieze en/of natte tentdoeken kunnen we niet als tweedehands tent verkopen en kunnen we dan ook niet retour nemen en terugbetalen.
  • Stuur ook het door jou ingevulde retourformulier en de originele factuur mee.
  • Nadat wij de retour gekomen producten hebben goedgekeurd (volledigheid en beschadigingen), betalen wij de aankoopsom aan je terug. Dit doen we binnen 30 dagen (maar meestal veel sneller).
  • De eventueel betaalde oorspronkelijke verzend-/afleverkosten worden niet door ons terugbetaald/vergoed.

Herroepingsrecht

Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief eventuele verzendkosten gecrediteerd. Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking aan SunnyTent B.V. geretourneerd moeten worden. Om gebruik te maken van dit recht dien je contact met ons op te nemen via klantenservice@sunnytent.com. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na ontvangst van het retourproduct terugbetalen, mits het product in originele staat en verpakking door ons is ontvangen. Je dient daarbij een volledig ingevuld retourformulier mee te sturen.