Maatbepaling vorm Ovaal | SunnyTent

Maatbepaling vorm Ovaal

Welke maat SunnyTent past bij mijn zwembad?

Tips bij het bepalen van de juiste maat zwembad tent

Hieronder geven wij een aantal belangrijke tips voor het bepalen van de juiste maat SunnyTent voor jouw zwembad.

  • Zorg voor voldoende vrije ruimte rondom de SunnyTent. Houd rekening met minimaal 25 cm vrije ruimte rondom de tent en minimaal 40 cm aan de achterzijde van de tent (hier vouwt de folie zich op bij het openen van de tent.)
  • Bij de maatbepaling dien je uit te gaan van de zogenaamde buitenmaten van je zwembad (van buitenzijde tot buitenzijde). Meet hierbij de maximaal mogelijke afstand op (van twee punten die zich het verst van elkaar bevinden).
  • Wanneer je zwembad een opzetrand (een horizontaal plankje op de bovenrand) heeft, dan dien je de buitenmaten van de opzetrand in de meting mee te nemen (buitenmaats).
  • Indien je zwembad niet in ons overzicht staat, hanteer dan een iets grotere zwembadmaat uit de tabel.
  • Houd rekening met eventueel uitstekende onderdelen/skimmers etc., die aan het zwembad bevestigd zijn. Vooral als deze hoog aan het zwembad geplaatst zijn, zou het kunnen dat je een grotere maat SunnyTent nodig hebt, omdat deze uitstekende onderdelen het tentdoek kunnen beschadigen.
  • Bij vaste/ingebouwde zwembaden is vaak sprake van een vast trapje. Hier dient ook rekening mee gehouden te worden bij de maatbepaling.
  • Twijfel je over de juiste maat van jouw SunnyTent? Neem gerust contact met ons op. Wij adviseren je graag over de juiste maat!

Matentabel voor ovale zwembaden:

[table “3” not found /]

Opmerking 1:
Deze ronde SunnyTent past over dit ovaal zwembad mits er aan de lange zijde van het zwembad voldoende ruimte is (geen schutting / haag etc.). Je zult namelijk veel ruimte overhouden ín de SunnyTent, aan de lange zijden van het zwembad. Deze tent is immers rond.

Voorraad alert We zullen u informeren wanneer het product op voorraad is. Laat hieronder uw geldige e-mailadres achter.