Klachten

Een klacht? Vervelend! Maar we gaan kijken hoe we het samen kunnen oplossen. Vul hiervoor onderstaand klachtenformulier in. Dan hebben wij direct alle informatie voorhanden en kunnen we zo snel mogelijk de klacht oplossen.

 • Wist je dat je uiterlijk binnen 24 uur antwoord van ons krijgt? Vaak nog veel sneller overigens!
 • Wist je dat onze klantenservicemedewerksters allemaal de gekozen taal als moedertaal hebben? En dat ze daarnaast veel ervaring hebben met onze producten? Gezien de reacties van onze klanten wordt dit erg gewaardeerd.
 • Soms zijn productproblemen toe te wijzen aan een product(ie)fout, soms aan een installatie- of gebruiksfout. Onze technische mensen hebben zeer ruime productkennis en -ervaring, waarmee zij dit goed kunnen beoordelen. Wij waarderen het enorm als je helemaal open en eerlijk aangeeft wat er gebeurd is. Ook al valt de schade aan het product dan misschien officieel niet onder garantie, vaak strijken we over ons hart als er eerlijk wordt aangegeven dat er iets niet is goed gegaan tijdens de installatie of het gebruik van een van onze producten. Eerlijkheid wordt dus vaak beloond met het toekennen van extra garantie. Smoesjes, leugentjes en dreigementen zijn niet nodig en dragen niet bij aan de oplossing van eventuele problemen. Goed samenwerken daarentegen wel.

  Naam: *

  E-mail: *

  Telefoonnummer: *

  Bestel- of ordernummer: *

  Omschrijving van de klacht/het probleem: *

  Foto’s van het product.
  Volg onze richtlijnen voor foto's zodat we het probleem goed kunnen inschatten. *

  Aankoopbon/factuur:
  Stuur aub de aankoopbon of factuur mee zodat we kunnen zien waar u de SunnyTent heeft gekocht. *

  We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door het bovenstaande formulier in te vullen. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.