De SunnyTent zwembadkoepel houd je zwembad schoon en warm | SunnyTent

Je zwembad afdekken met de SunnyTent

Een van de meest populaire doeleinden van de SunnyTent is het afdekken van een zwembad. Als zwembadkoepel heeft de SunnyTent dan ook vele voordelen die we graag met je delen.

Een warmer zwembad met een zwembadkoepel

In het voor- en najaar en na enkele frisse zomerdagen is je zwemwater vaak ijskoud. Met de SunnyTent is dat verleden tijd. De SunnyTent maakt gebruik van het zogenaamde tuinbouwkas-principe, waardoor het water heel snel opwarmt. De doorzichtige tent geeft het directe of indirecte (bij bewolkt weer) zonlicht volop kans om het water op te warmen. Van medio april tot september is het water daardoor al snel 25 graden of warmer, ook als de zon weinig tot niet schijnt. Hierdoor kun je veel langer van je zwembad genieten, zonder energiekosten en belasting van het milieu.

Schoon water door een zwembadkoepel

De SunnyTent houdt het zwembadwater ook schoon, omdat bladeren, bloesem en vogelpoep niet meer in het water belanden. Daardoor hoeft het zwembad nog maar zelden te worden schoongemaakt en is het regelmatig vervangen van het zwemwater ook niet meer nodig. Daarmee wordt het milieu ontzien en ook de kosten voor water, chloor en pH-verhogers en -verlagers bespaard. Sommige SunnyTent-gebruikers laten hun zwembad jaarrond staan en vervangen het water slechts eens per twee tot vier jaar. Daarnaast hoef je geen geld meer te besteden aan een zwembadzeil, dat niet goed werkt en vaak vervangen moet worden.

Een zwembad tent met verschillende standen

Je zwembad afdekken met de SunnyTent

Wanneer de zwembadkoepel gesloten is warmt het water snel op en blijft het water schoon.

Je zwembad afdekken met de SunnyTent

Door de SunnyTent gedeeltelijk te openen, werkt deze als windscherm waardoor je ook heerlijk kunt zwemmen bij een fris windje.

Je zwembad afdekken met de SunnyTent

Bij warm weer kan de SunnyTent volledig worden geopend. Het doek ligt in geopende toestand achter het zwembad.

Haal meer uit je SunnyTent

  • Aan het einde van het seizoen kun je de SunnyTent opruimen, maar je kunt hem ook over je trampoline of zandbak plaatsen, zodat kinderen ook in de winter heerlijk kunnen “buiten”-spelen.
  • Met de SunnyTent kan het zwembad het hele jaar door blijven staan, zelfs in de winter. Het water blijft schoon waardoor het zwembad in de lente direct weer in gebruik kan worden genomen. Dus opruimen in het najaar en optuigen in het voorjaar is niet meer nodig! Raadpleeg wel even de gebruiksaanwijzing.

Meer dan 20.000 gebruikers gingen je voor

  • “Eindelijk geen gehannes meer met afdekzeilen waarbij het vuil uiteindelijk toch nog in m’n zwembad valt”.
  • “Weg met alle schoonmaakattributen! SunnyTent voorkómt dat het water vuil wordt. Dat is toch veel logischer”.
  • “Dure en slecht werkende solar systemen en energieslurpende verwarmingsapparaten zijn niet nodig. De zwembadtent van SunnyTent warmt het water heerlijk op en een zwembadzeil is niet meer nodig”.
  • “Wij hebben de koepeltent van SunnyTent over onze jacuzzi geplaatst. Heerlijk! Sta je niet in één keer midden in de kou”.
  • “Groen water na een onweersbui? Niet meer met een SunnyTent”.

Je zwembad afdekken met de SunnyTent

De SunnyTent is verkrijgbaar in 5 verschillende maten. Vind de juiste maat SunnyTent voor jouw zwembad via onderstaande knop.

De voordelen van de SunnyTent op een rij

  • De SunnyTent is dé manier om je zwembad af te dekken zodat deze warm en schoon blijft.
  • De SunnyTent is ten opzichte van een vaste overkapping zeer betaalbaar.
  • De SunnyTent verbruikt geen energie.

Voorraad alert We zullen u informeren wanneer het product op voorraad is. Laat hieronder uw geldige e-mailadres achter.