Handleiding SunnyTent Rond Maat XL | SunnyTent

Handleiding SunnyTent Rond maat L+ en XL

Installatie van de SunnyTent

De installatie

De SunnyTent Rond L+ en XL is eenvoudig met twee personen op te zetten. Dit kost ca. 2 uur. Dat gaat dus lekker snel. Hiertoe dien je vooraf wel de installatievideo helemaal te bekijken. Je kunt daarna de schriftelijke installatiehandleiding als naslaginformatie gebruiken. Lees ook de gebruiksaanwijzing, veiligheidsrichtlijnen en garantievoorwaarden goed voordat je de SunnyTent gaat gebruiken. Bij verkeerd gebruik vervalt de garantie namelijk! Hieronder tref je al deze informatie aan.

Installatie op een harde ondergrond

De video en handleiding gaan uit van installatie van je SunnyTent op een zachte ondergrond (gras). Indien je je SunnyTent op een harde ondergrond wil plaatsen, heb je een harde-ondergrond-set nodig (te vinden in onze webshop). Voor deze set bestaat een aparte handleiding.

De SunnyTent is voortdurend in ontwikkeling

Daarom kan het voorkomen dat de geleverde SunnyTent enigszins afwijkt van hetgeen in de handleiding en/of video wordt vermeld. Er kunnen dan ook geen rechten worden ontleend aan de handleiding en video.

Een instructievideo voor elke stap

Om het monteren van jouw nieuwe SunnyTent zo makkelijk mogelijk te maken vind je hieronder een reeks aan instructievideos. De nummering komt overeen met de betreffende stap in de bijgevoegde handleiding zodat je precies weet welke stap net wat extra toelichting nodig heeft. Handig toch!

Voorraad alert We zullen u informeren wanneer het product op voorraad is. Laat hieronder uw geldige e-mailadres achter.