Handleiding SunnyTent Ovaal Maat M en L | SunnyTent

Handleiding SunnyTent Ovaal maat M en L

Installatie van de SunnyTent

De installatie

De ovale SunnyTent is eenvoudig met twee personen op te zetten. Dit kost ca. 2 uur. Gebruik de SunnyTent handleiding voor het correct opzetten van jouw nieuwe SunnyTent. Zit er een lastigere stap tussen, bekijk dan de bijbehorende instructievideos. Lees ook de gebruiksaanwijzing, veiligheidsrichtlijnen en garantievoorwaarden goed voordat je de SunnyTent gaat gebruiken. Bij verkeerd gebruik vervalt de garantie namelijk! Hieronder tref je al deze informatie aan.

Installatie op een harde ondergrond

De video en handleiding gaan uit van installatie van je SunnyTent op een zachte ondergrond (gras). Indien je je SunnyTent op een harde ondergrond wil plaatsen, heb je een harde-ondergrond-set nodig (te vinden in onze webshop). Voor deze set bestaat een aparte handleiding.

De SunnyTent is voortdurend in ontwikkeling

Daarom kán het voorkomen dat de geleverde SunnyTent enigszins afwijkt van hetgeen in de handleiding en/of video wordt vermeld. Er kunnen dan ook geen rechten worden ontleend aan de handleiding en video. De ovale SunnyTent is vernieuwd en verbeterd! Het nieuwe design zorgt voor een moderne uitstraling en de twee dubbele dwarsstokkensets versterken de SunnyTent extra. Daarnaast is de nieuwe ovale SunnyTent nog makkelijker en sneller op te zetten. Heeft jouw ovale SunnyTent een ander design, gebruik dan deze handleiding en installatievideo.

Een instructievideo voor elke stap

Om het monteren van jouw nieuwe SunnyTent zo makkelijk mogelijk te maken vind je hieronder een reeks aan instructievideos. De nummering komt overeen met de betreffende stap in de bijgevoegde handleiding zodat je precies weet welke stap net wat extra toelichting nodig heeft. Handig toch!

Voorraad alert We zullen u informeren wanneer het product op voorraad is. Laat hieronder uw geldige e-mailadres achter.