De geschiedenis van de SunnyTent | SunnyTent

Geschiedenis

De eerste zwembadkoepel

Nederland kent niet de warmste zomers en dus is het niet altijd ideaal zwemweer. Toch willen kinderen graag zwemmen in de zomer en koop je als ouders een opzetzwembad. Maar hoe blijft het zwembadwater warm? Het idee ontstond om een transparante tent over het zwembad heen te plaatsen. In een tuinbouwkas is het in Nederland namelijk vanaf medio april tot medio september vrijwel altijd meer dan 25 graden warm, ook als de zon niet schijnt. Zou dit ook werken voor water? Met de tent zou het water zelden kouder dan 25 graden worden. Ook het dagelijks schoonmaken van bladeren in het water zou daarmee verleden tijd zijn.

Buren, vrienden en bekenden waren direct enthousiast: “Dat moeten jullie op de markt brengen!”

De eerste versie van de tent was qua constructie en gebruikte materialen nog zeker niet optimaal, maar qua functionaliteit al direct een schot in de roos. Maandenlang was het zwembad ‘the place to be’ voor kinderen. Met het uitdenken van de nodige verbeteringen was het idee van de zwembad tent geboren. Toen later bleek dat de tent ook toe te passen was voor o.a. de trampoline, de zandbak en de moestuin, ontstond het plan om het product verder te gaan ontwikkelen om het daarna op de markt te gaan brengen. Zo ontstond de SunnyTent.

Geschiedenis SunnyTent

Meer buitenspelen met de SunnyTent

In een tijd dat kinderen te vaak tv kijken, op hun smartphone bezig zijn en achter hun spelcomputers zitten, is het creëren van extra mogelijkheden tot fijn buitenspelen belangrijk. Buitenspelen is immers gezond in vele opzichten (frisse lucht, motoriek, uithoudingsvermogen) en moet dus gestimuleerd worden. Met de SunnyTent zijn de kinderen vaker buiten én actief. Wat wil je als ouder nog meer?

Voorraad alert We zullen u informeren wanneer het product op voorraad is. Laat hieronder uw geldige e-mailadres achter.