De geschiedenis van de SunnyTent | SunnyTent

Geschiedenis

De eerste zwembadkoepel

“In het vroege voorjaar van 2011 kocht ik een opzetzwembad. 2011 bleek achteraf een jaar met een redelijk voor- en najaar en een slechte zomer. Allesbehalve een ideaal zwembadjaar. Maar mijn kinderen wilden natuurlijk altijd zwemmen. Vanuit mijn tuinbouwachtergrond ontstond het idee om er een transparante tent overheen te plaatsen. In een tuinbouwkas is het in Nederland namelijk vanaf medio april tot medio september vrijwel altijd meer dan 25 graden warm. Ook als de zon niet schijnt. Daarmee wordt het water zelden kouder dan 25 graden. Ook het dagelijks schoonmaken van het water zou daarmee verleden tijd zijn. We hebben namelijk een paar bomen in de buurt van het zwembad staan, die het bad continu vervuilden. Dat probleem was dus ook opgelost.”

Buren, vrienden en bekenden waren direct enthousiast: “Dat moet je op de markt brengen!”

“De eerste versie van de tent was qua constructie en gebruikte materialen nog zeker niet optimaal, maar qua functionaliteit al direct een schot in de roos. Maandenlang was ons zwembad ‘the place to be’ voor vriendjes en vriendinnetjes van de kinderen. Met het uitdenken van de nodige verbeteringen was het idee van de zwembad tent geboren. Toen later bleek dat de tent ook toe te passen was voor o.a. de trampoline, de zandbak en de moestuin, ontstond het plan om het product verder te gaan ontwikkelen om het daarna op de markt te gaan brengen. De naam SunnyTent leek me hiervoor het mooist.”

Geschiedenis SunnyTent

Meer buitenspelen met de SunnyTent

“In een tijd dat kinderen te vaak tv kijken, op hun smartphone bezig zijn en achter hun spelcomputers zitten, is het creëren van extra mogelijkheden tot fijn buitenspelen belangrijk. Buitenspelen is immers gezond in vele opzichten (frisse lucht, motoriek, uithoudingsvermogen) en moet dus gestimuleerd worden. Als vader van vier kinderen ben ik dan ook blij met onze SunnyTent!”

Veel plezier met je SunnyTent!
Met vriendelijke groeten, Anton Kleemans

Voorraad alert We zullen u informeren wanneer het product op voorraad is. Laat hieronder uw geldige e-mailadres achter.