De SunnyTent als ZwembadTent

In het voor-en najaar en na enkele frisse zomerdagen is je zwemwater ijs- en ijskoud. Met de SunnyTent is dat verleden tijd. De SunnyTent maakt gebruik van het “tuinbouwkas-principe”, waardoor het water heel snel opwarmt. De doorzichtige tent geeft de zon volop kans om het water op te warmen. Van medio april tot september is het water daardoor al snel 25 graden of warmer. Ook als de zon weinig tot niet schijnt. Je kunt dus veel langer van je zwembad genieten! En dat zonder energiekosten en belasting van het milieu.

Daarnaast houdt de SunnyTent als zwembadtent het water schoon. Bladeren, bloesem en vogelpoep belanden niet meer in het water. Daardoor hoeft het zwembad nog maar zelden te worden schoongemaakt en is het veelvuldig vervangen van het zwemwater ook niet meer nodig. Daarmee wordt het milieu ontzien en wordt ook nog eens veel geld voor water, chloor en pH-verhogers en -verlagers bespaard. Sommige SunnyTent-gebruikers laten hun zwembad jaarrond staan en vervangen het water eens per twee of drie jaar. Ook hoef je geen geld meer te besteden aan een zwembadzeil (dat slecht werkt).

SunnyTent als zwembadtent dicht
Met een gesloten SunnyTent warmt het water snel op door de zon en blijft het lekker schoon.

SunnyTent als zwembadtent halfopen

De SunnyTent gedeeltelijk open: het doek dient zo als windscherm.

Zwembadtent

De SunnyTent helemaal geopend: prettig bij heel warm weer.
Het doek ligt opgevouwen achter het zwembad.

 

Tip: Je kunt je SunnyTent natuurlijk opruimen aan het eind van het seizoen. Maar je kunt ‘m ook over je trampoline of zandbak zetten, waardoor de kinderen ook in de winter heerlijk kunnen ‘buiten’ spelen.
Tip: Je kunt je zwembad mét SunnyTent het hele jaar laten staan. Dus ook in de winter. Het water blijft schoon én het zwembad wordt niet vies (geen groene aanslag etc.). In de lente kan het zwembad direct weer in gebruik genomen worden. Dus zónder opruimen in het najaar en zónder opnieuw opzetten in het voorjaar / de zomer. Raadpleeg wel even de gebruiksaanwijzing.

Sinds 2017 zijn er ook ovale SunnyTenten beschikbaar (in beperkte oplage). Klik hier voor meer informatie.


Dit is wat onze klanten vinden van de ZwembadTent:

  • “Eindelijk geen gehannes meer met afdekzeilen waarbij het vuil uiteindelijk toch nog in m’n zwembad valt”.
  • “Weg met alle schoonmaakattributen! SunnyTent voorkómt dat het water vuil wordt. Dat is toch veel logischer”.
  • “Dure en slecht werkende solar systemen en energieslurpende verwarmingsapparaten zijn niet nodig. De zwembadtent van SunnyTent warmt het water heerlijk op en een zwembadzeil is niet meer nodig”.
  • “Wij hebben de koepeltent van SunnyTent over onze jacuzzi geplaatst. Heerlijk! Sta je niet in één keer midden in de kou”.
  • “Groen water na een onweersbui? Niet meer met een SunnyTent”.

Klik hier voor het bepalen van de juiste maat SunnyTent.


De SunnyTent is dé manier om je zwembad te overkappen. Zwembadoverkappingen zijn normaal zeer duur. De SunnyTent echter niet. Hiermee wordt warm en schoon zwemwater voor iedereen haalbaar en het milieu ontzien.