De SunnyTent als ZandbakTent

Herfst, winter, lente of zomer, je kind wil altijd in de zandbak spelen. Maar vaak is het zand te nat en is het buiten te koud. Als je de SunnyTent over je zandbak plaatst, is dit verleden tijd: altijd droog en minder koud zand, geen koude wind of last van regen, geen vies zandbakspeelgoed en geen bladeren in de zandbak. Ook kan het speelgoed in de zandbak blijven liggen, het wordt immers niet vies in een droge zandbak. De SunnyTent is een doorzichtige zandbaktent, waardoor het prettig ‘buiten’ spelen is. Dé zandbakoverkapping voor grotere zandbakken dus.

De SunnyTent is als zandbaktent geschikt voor peuterspeelzalen, kinderdagverblijven en groepsaccommodaties, maar zeker ook voor particulieren met een wat grotere zandbak.

SunnyTent als zandbaktent
Met een gesloten SunnyTent blijft de zandbak schoon en droog.
Ook kan er bij slecht weer heerlijk in gespeeld worden.

SunnyTent als zandbaktent

De SunnyTent gedeeltelijk open: het doek dient zo als windscherm.

SunnyTent als zandbaktent

De SunnyTent helemaal geopend: prettig bij warm weer.
Het doek ligt opgevouwen achter de zandbak.


Dit is wat onze klanten vinden van de ZandbakTent:

  • “Ook in de winter wil mijn kind vaak in de zandbak. Maar na een paar minuten is hij het al beu. Alles is nat en koud. Vervolgens ben ik een half uur bezig met het verschonen van mijn kind en het schoonmaken van al het speelgoed”. Met de SunnyTent is dat verleden tijd. Hij speelt lang en met veel plezier in zijn zandbak, ook in de winter”.
  • “Wij moedigen de kinderen van ons dagverblijf nu ook in de winter en bij slecht weer aan om in de zandbak te gaan spelen. Heerlijk lekker naar buiten, dat is goed voor de kids. En wij juffen hoeven niet meer te klungelen met een zandbakzeil of iets dergelijks”.

Klik hier voor het bepalen van de juiste maat SunnyTent.


De SunnyTent is dé manier om je zandbak te overkappen. Door de SunnyTent blijft je zandbak schoon én droog. Hierdoor kunnen de kinderen ook in de slechte tijden van het jaar en bij veel regen heerlijk ‘buiten’ spelen. Ze krijgen het niet koud, houden het dus langer vol en worden ook veel minder vies.