Spring het hele jaar door met de SunnyTent trampolinetent | SunnyTent

De SunnyTent als trampolinetent

Een trampoline is het ideale speelgoed voor in de zomer. In het voor- en najaar en de winter wordt de trampoline helaas niet veel gebruikt. Met de SunnyTent is dit verleden tijd! Lees meer over de voordelen van de SunnyTent als trampolinetent.

Buitenspelen in de trampolinetent

In het voor- en najaar en winter is het vaak te koud om buiten te spelen. Jammer, want kinderen willen eigenlijk het hele jaar door op de trampoline kunnen springen. Een SunnyTent als trampolinetent biedt de uitkomst. De grootste SunnyTent is 3,20 meter hoog en volledig transparant, waardoor kinderen er ook in gesloten toestand hoog in kunnen springen. Dus volop springplezier op een droge en schone trampoline en zonder koude wind.
Let op: de SunnyTent is alleen geschikt als trampolinetent wanneer je een ingegraven trampoline hebt.

Trampoline afdekken in de winter

Door de trampoline af te dekken met de SunnyTent is deze goed beschermd tegen weer en wind. Hierdoor wordt de levensduur van de trampoline aanzienlijk verlengd. De zachte rand van de trampoline kan in de winter blijven liggen, want de trampoline blijft schoon en droog. Geniet het hele jaar door van de trampoline met de SunnyTent.

Een trampolinetent met verschillende standen

SunnyTent as a trampoline tent

Met een gesloten SunnyTent blijft de trampoline schoon en droog en kan er prima in gespeeld en gesprongen worden.

SunnyTent as a trampoline tent

Door de trampolinetent gedeeltelijk te openen dient het doek als windscherm.

SunnyTent as a trampoline tent

Bij warm weer is het prettig om de SunnyTent compleet te openen. Het doek ligt opgevouwen achter de trampoline.

Haal meer uit je SunnyTent

Je kunt je SunnyTent natuurlijk opruimen in de zomer. Maar je kunt ‘m ook over je zwembad zetten, waardoor je zwembad heerlijk warm wordt en schoon blijft.

Dit vinden onze klanten van de TrampoTent:

  • “Dankzij de trampolinetent van SunnyTent krijgen wij eindelijk onze kinderen ook in de winter achter de spelcomputer vandaan. Onze inground trampoline wordt nu jaarrond benut”.
  • “Zelfs met de SunnyTent helemaal dicht kan mijn zoon van 1,75 m. salto’s maken op de trampoline. Bij ons heeft de SunnyTent dan ook springtent als bijnaam.”
  • “In de winter staan onze kids in een T-shirt op de trampoline te springen, omdat de trampolinetent de wind mooi weghoudt”.
  • “Nu hoef ik de zachte rand niet meer van de trampoline te halen, hij blijft lekker schoon dankzij de TrampoTent van SunnyTent. Een trampolinezeil is niet meer nodig”.

De voordelen van de SunnyTent op een rij

  • De SunnyTent is dé manier om je trampoline te beschermen.
  • De SunnyTent is een transparante tent met een hoogte tot wel 3,20 meter, waardoor je de trampoline zelfs kan gebruiken wanneer de SunnyTent gesloten is.

Voorraad alert We zullen u informeren wanneer het product op voorraad is. Laat hieronder uw geldige e-mailadres achter.