De SunnyTent als TrampolineTent

In de herfst en winter is je trampoline vaak nat en vies (o.a. bladeren). Ook is het dan vaak te koud om buiten te spelen. Jammer, want kinderen willen eigenlijk ook dan graag op de trampoline springen en spelen. Door een SunnyTent over je ingegraven trampoline te zetten, kunnen je kinderen ook in de herfst en winter heerlijk ‘naar buiten’. Ja, je kinderen kunnen ook in een gesloten SunnyTent volop spelen én springen. De grootste SunnyTent is namelijk 3,20 meter hoog. Dus volop speel- en springplezier op een droge trampoline en zonder frisse wind. De SunnyTent is een doorzichtige trampolinetent, waardoor het prettig ‘buiten’ spelen is. Nog een voordeel: je kunt de zachte rand van de trampoline gewoon in de winter laten liggen; van slijtage is immers bijna geen sprake meer, nu de trampoline schoon en droog blijft.

Tip: Je kunt je SunnyTent natuurlijk opruimen in de zomer. Maar je kunt ‘m ook over je zwembad zetten, waardoor je zwembad heerlijk warm wordt en schoon blijft.

SunnyTent als trampolinetent
Met een gesloten SunnyTent blijft de trampoline schoon en droog.
Ook kan er prima in gespeeld en gesprongen worden.

SunnyTent als trampolinetent

De SunnyTent gedeeltelijk open: het doek dient zo als windscherm.

SunnyTent als trampolinetent

De SunnyTent helemaal geopend: prettig bij warm weer.
Het doek ligt opgevouwen achter de trampoline.


Dit is wat onze klanten vinden van de TrampoTent:

  • “Dankzij de trampolinetent van SunnyTent krijgen wij eindelijk onze kinderen ook in de winter achter de spelcomputer vandaan. Onze inground trampoline wordt nu jaarrond benut”.
  • “Zelfs met de SunnyTent helemaal dicht kan mijn zoon van 1,75 m. salto’s maken op de trampoline. Bij ons heeft de SunnyTent dan ook springtent als bijnaam.”
  • “In de winter staan onze kids in een T-shirt op de trampoline te springen, omdat de trampolinetent de wind mooi weghoudt”.
  • “Nu hoef ik de zachte rand niet meer van de trampoline te halen, hij blijft lekker schoon dankzij de TrampoTent van SunnyTent. Een trampolinezeil is niet meer nodig”.

Klik hier voor het bepalen van de juiste maat SunnyTent.


De SunnyTent is dé manier om je trampoline te overkappen. Zijn andere trampolinetenten donker en laag (waardoor je er niet in kunt springen!), de SunnyTent als trampolinetent is een transparante tent met een hoogte tot wel 3,20 meter. Springen ín een gesloten trampolinetent is dus prima mogelijk.