De SunnyTent als MoestuinTent

Aan het einde van de winter wil je graag aan de slag in je moestuin. Maar vaak is de temperatuur nog te laag om de eerste gewassen te planten of te zaaien. Met de SunnyTent als moestuintent vervroeg je het groeiseizoen. Afhankelijk van het weer houd je gedurende het groeiseizoen de SunnyTent helemaal dicht of klap je hem deels of helemaal open. Het is zelfs mogelijk om de moestuintent aan beide zijden deels te openen. Door in de nazomer de tent grotendeels of helemaal te sluiten wordt het groeiseizoen ook nog eens verlengd. En aangezien “urban growing” snel aan populariteit wint, is de SunnyTent ideaal.

Natuurlijk kan de ronde SunnyTent ook gebruikt worden voor moestuinen. De ovale SunnyTent is er echter meer geschikt voor. Dit omdat er meer en betere ‘beluchtingsmogelijkheden’ zijn met de ovale SunnyTent. Ook is het ‘netto-teeloppervlakte’ bij de ovale tent veel groter.

 


Dit is wat onze klanten vinden van de MoestuinTent:

  • “Aan het einde van de winter wil ik altijd in mijn moestuin aan de slag, maar het is dan nog te vroeg voor de gewassen. Nu ik de moestuinoverkapping van SunnyTent heb, heb ik langer plezier van mijn moestuin”.
  • “Als je een broeikas in de winkel koopt, dan ben je héél duur uit. Enkele honderden tot meer dan duizend euro voor een paar vierkante meter teeltoppervlak. SunnyTent biedt mij een moestuinkas voor weinig geld én met een groot teeloppervlak.”
  • “Ook als het veel regent is de SunnyTent een uitkomst. Gewoon aan beide zijden de tent deels open maken en het gewas is beschermd tegen de regen, er is toch voldoende ventilatie en het wordt niet te warm voor mijn planten. Voor mij is de SunnyTent dé kweekkas”.

Klik hier voor het bepalen van de juiste maat SunnyTent.


De SunnyTent is dé manier om je moestuin te overkappen. Moestuinkasjes etc. zijn over het algemeen heel duur. De SunnyTent echter niet. Hiermee wordt een (broei)kas in je moestuin voor iedereen haalbaar.