Zwembad in je tuin? Doen! | SunnyTent

Zwembad in je tuin? Doen!

Droom jij ook wel eens van baantjes trekken in je achtertuin en zomers afkoelen na een lange werkdag? Dan is een zwembad in je tuin iets voor jou. Na het lezen van deze blog gaat dat zwembad er wel komen. Hieronder vind je de voordelen. En of je nu een kleine of grote tuin hebt, voor ieder formaat is er een zwembad!

Sporten in je achtertuin

Heb je moeite om jezelf twee keer per week naar de sportschool te slepen? Met een zwembad in je tuin blijf je in beweging. Met een half uur baantjes zwemmen verbrand je al meer dan 300 calorieën. Is dat even mooi meegenomen! Meer gevoel voor balsport? Speel eens een potje volleybal in je zwembad.

Het ultieme vermaak voor je kinderen

Zes weken lang je kinderen vermaken kan soms een behoorlijke opgave zijn. Een zwembad in de tuin zorgt voor eindeloos speelplezier. Een zomerdag vliegt voorbij. Zonder dat jij je hebben en houden hoeft mee te nemen naar het plaatselijke zwembad. Het is ook een verantwoordelijke manier om je kinderen te amuseren, want dit verlaagt de schermtijd.

Een instant vakantiegevoel

Je hoeft niet meer naar de Franse kust om toch te kunnen genieten van zon, water en rust. Inpakstress en eindeloze files zijn voor jou verleden tijd. Jouw vakantie begint op het moment dat je je achtertuin instapt. Het ideale moment om eens rustig te beginnen aan dat boek wat al jaren op de plank staat. Wil je even afkoelen? Een verfrissende duik neem je op een paar meter afstand. Een zwembad in de tuin staat garant voor een ontspannen zomer.

Langer genieten van je zwembad met de SunnyTent

Kan de zomer voor jou niet lang genoeg duren? Met de SunnyTent verleng je het zwemseizoen. Deze zwembad overkapping is hét middel om je zwembad af te dekken, zodat het water warm en schoon blijft. Zonnestralen zorgen voor warmte waardoor je geen energie hoeft te gebruiken. Van het voorjaar tot het najaar kun jij genieten van zwemwater op aangename temperatuur.

Terug naar overzicht

Voorraad alert We zullen u informeren wanneer het product op voorraad is. Laat hieronder uw geldige e-mailadres achter.