Ontdek de SunnyTent als overkapping voor je jacuzzi / hottub | SunnyTent

Ontdek de voordelen van de SunnyTent als overkapping voor je jacuzzi

Voordelen van de SunnyTent als overkapping voor je jacuzzi

De SunnyTent wordt veelal gebruikt als zwembadkoepel, maar wist je dat hij ook gebruikt kan worden als overkapping voor je jacuzzi? Plaats de SunnyTent over je jacuzzi en geniet van de volgende voordelen:

Lagere energiekosten door een jacuzzi overkapping

Het opwarmen van een jacuzzi kost veel energie. Met een jacuzzi / hottub tent kun je deze energiekosten verlagen. De SunnyTent maakt gebruik van het tuinbouwkas-principe. Hierdoor wordt het water verwarmt door direct en indirect zonlicht. De warmte wordt ook beter vastgehouden, waardoor je minder energie nodig hebt om de jacuzzi / hottub op de ideale temperatuur te laten komen.

Schoon water door een jacuzzi cover

Dankzij de SunnyTent blijft het water in je jacuzzi / hottub vrij van blaadjes, vogelpoep en ander vuil. Daardoor hoeft de jacuzzi nog maar zelden te worden schoongemaakt en is het regelmatig vervangen van het water ook niet meer nodig. Zo wordt het milieu ontzien en ook de kosten voor water, chloor en pH-verhogers en -verlagers bespaard. Sommige SunnyTent-gebruikers laten hun jacuzzi jaarrond staan en vervangen het water slechts eens per twee tot vier jaar!

Genieten van je jacuzzi / hottub in de tuin, ook als het regent

De SunnyTent kan op 3 manieren gebruikt worden. Bij warm weer kan de jacuzzi cover compleet opengeklapt worden. De SunnyTent kan ook deels worden geopend. Zo dient de tent als een regen- en windscherm en kun je zelfs genieten van je jacuzzi wanneer het regent en waait. Doordat de lucht onder de SunnyTent wordt opgewarmd, is de temperatuur onder de tent ook in de winter erg aangenaam. Een tip: houd wat extra ruimte over onder de jacuzzi tent zodat je jezelf ‘binnen’ kan afdrogen voordat je weer de kou instapt.

Bepaal de juiste maat SunnyTent voor je jacuzzi / hottub

De SunnyTent is verkrijgbaar in 5 verschillende maten. Ontdek welke maat bij jouw jacuzzi / hottub past in onze matentabel.

Terug naar overzicht

Voorraad alert We zullen u informeren wanneer het product op voorraad is. Laat hieronder uw geldige e-mailadres achter.