Te koud om te zwemmen? Niet met een SunnyTent | SunnyTent

Te koud om te zwemmen? Niet met een SunnyTent!

Het mooie weer begint langzaam door te breken, maar helaas laat de echte zomer nog even op zich wachten. Vorig jaar was de zomer al in volle gang en zo ook het zwemseizoen. Dat is dit jaar wel even anders. Maar wist je dat je nu ook al van je zwembad kunt genieten? De SunnyTent warmt je zwembad in no-time op, zelfs met wisselvallig weer. Ik hoor je denken: ‘Hoe dan?’

Tuinbouwkas effect

Iedereen kent de tuinbouwkassen. Hierin wordt de temperatuur hoog gehouden voor verschillende planten en gewassen. Door de folie of het glas wordt de warmte binnen gehouden. De SunnyTent werkt net zo. En hoe warm wordt het in zo’n SunnyTent? Hieronder vind je een grafiek met de gemiddelde temperatuur in de SunnyTent ten opzichte van daarbuiten.

Hoe werkt de SunnyTent temperatuurgrafiek

En het water?

Zoals je ziet wordt het aardig warm in de SunnyTent. Door je zwembad hieronder te plaatsen warmt het water ook op. Dit gaat minder snel dan de lucht natuurlijk, maar ook hier is het effect verrassend groot!

Hoe werkt de SunnyTent wtertemperatuur

In bovenstaande grafiek zie je het temperatuurverloop van het water in de zomer in 2016. Op 3 mei werd het zwembad gevuld en binnen een aantal dagen steeg de watertemperatuur van 14˚C naar 23 ˚C. De rest van het seizoen bleef het water heerlijk rond de 25 ˚C. Zelfs met de matige zomer van dat jaar.

Nog steeds niet overtuigd?

Ieder seizoen worden onze nieuwe klanten weer verrast door de SunnyTent:

Wacht ook niet langer met zwemmen, koop de SunnyTent!

 • Patricia Kebeck

  We zin heel blij met onze sunnytent (uit 2017), we kunnen nu gewoon veel langer gebruik maken van het zwembad.
  En het water blijft schoon, waar ik eerder wekelijks het bad schoon aan het maken was, is het nu alleen nog even wat beestje uit het water vissen en zwemmen.
  Alleen zijn de stokken nu aan het roesten en krijgen we een deel ook niet meer uit elkaar helaas.

 • Miranda de bruin

  Ik zou de tent zeker aanbevelen omdat het water mooi schoon en warm blijft en dat het bad langer kan blijven staan. Onze kinderen hebben heerlijk gezwommen dit jaar.

 • Uschi legein

  Al veel plezier beleefd aan de SunnyTent. Zeer blij met de aankoop. Al veel gezwommen ook bij minder mooi weer. Het is lekker warm onder de tent en geen last van de wind.

 • Terug naar overzicht

  Voorraad alert We zullen u informeren wanneer het product op voorraad is. Laat hieronder uw geldige e-mailadres achter.