Ontdek de nieuwe dwarsstokkenset voor extra stevigheid | SunnyTent

Nieuw: de Dwarsstokkenset!

Bij SunnyTent proberen we ons product constant te verbeteren. Zodat je, als klant, langer van je SunnyTent kunt genieten. Zo ontstond het idee van de dwarsstokkenset.

De SunnyTent Rond XL in de wind

Door zijn grote omvang is de SunnyTent XL gevoelig voor wind. Hierdoor kon deze alleen op vrijwel windvrije locaties geplaatst worden. Dit hebben we altijd duidelijk in onze webshop aangegeven. Toch wilden we dit verbeteren.

Met de dwarsstokkenset een stuk stabieler

Het idee van een dwarsstokkenset werd geboren. Door een of twee stokkensets dwars onder de andere stokkensets door te laten lopen, wordt de SunnyTent aan alle kanten extra ondersteund. Nu de dwarsstokkenset standaard bij de SunnyTent XL is inbegrepen is deze een stuk stabieler.

Een maatje kleiner?

Nadat dit zo’n succes bleek te zijn hebben we de dwarsstokkenset ook voor de SunnyTent Rond M & L geproduceerd. Hoewel deze tenten al steviger zijn van zichzelf, zorgt een dwarsstokkenset voor nog meer stabiliteit. Hierdoor zijn deze tenten nog meer geschikt voor windrijke / open plaatsen en overwintering (zie ook de gebruiksrichtlijnen).

Ook benieuwd naar dit nieuwe product? Ontdek de dwarsstokkenset in onze webshop.

Dwarsstokkenset SunnyTent

Terug naar overzicht

Voorraad alert We zullen u informeren wanneer het product op voorraad is. Laat hieronder uw geldige e-mailadres achter.