Madelief en Marie in de trampolinetent | SunnyTent

Madelief en Marie in de trampolinetent

“Zullen we bij jou gaan spelen?”, vraagt Marie, “Oh nee, wacht. Het regent. Dan kunnen we toch niet op de trampoline…”. “Jawel hoor!”, zegt Madelief. Marie kijkt haar vragend aan: “Worden we dan niet kletsnat?”. Madelief lacht: “Nee, niet met de SunnyTent. Die is zo hoog, dat je er, zelfs als ie helemaal dicht is, in kunt springen!”. Meer hoeft Marie niet te horen: “Kom, we gaan!” De meiden trekken hun jas aan en stappen op de fiets. Bij Madelief thuis aangekomen staan ze binnen een minuut onder de SunnyTent op de trampoline. De schoenen vliegen uit en het springen kan beginnen!

Madelief en Marie in de sunnytent trampolinetent

Buiten spelen onder de trampolinetent

Kinderen springen graag het hele jaar door op de trampoline. Helaas is het in het voor- en najaar en in de winter vaak te nat en te koud om buiten te spelen. Met een SunnyTent als trampolinetent is dit probleem opgelost. De grootste SunnyTent is 3,20 m. hoog. Hierdoor kunnen zelfs grote kinderen met gemak onder een gesloten SunnyTent springen en salto’s maken. Op een schone en droge trampoline, uit de frisse wind. Een punt van aandacht: De SunnyTent is alleen geschikt voor ingegraven trampolines.

De doorzichtige trampolinetent

Slapen onder een heldere sterrenhemel. Hoe gaaf zou dat zijn? Omdat de trampolinetent doorzichtig is, lijkt het net alsof je in de buitenlucht slaapt. Tijd voor een logeerpartij onder de SunnyTent. De doorzichtige trampolinetent brengt ook nog een ander voordeel met zich mee. Je kunt de kinderen altijd zien spelen en springen, zelfs in een gesloten SunnyTent.

Je trampoline afdekken in de winter

De SunnyTent kan het hele jaar door over de trampoline blijven staan. Hierdoor is je trampoline beschermd tegen weer en wind en verleng je zijn levensduur. Je kunt daardoor zelfs de zachte rand in de winter laten liggen. Zo kunnen de kinderen het hele jaar door van de trampoline genieten.

“Marie, kom je?” vraagt haar moeder. “Oké, dag Madelief!” roept Marie, terwijl ze haar schoenen aandoet en naar haar moeder rent. Springend zwaait Madelief haar na: “Dag Marie, tot morgen!”.

“Wat was dat leuk, springen onder de SunnyTent!” vertelt Marie onderweg naar huis. “Ja, hoelang hebben ze die al?” vraagt haar moeder. “Sinds vorige zomer,” zegt Marie, “toen hadden ze hem over het zwembad neergezet. Hierdoor was het water altijd schoon en lekker warm!” “Hmm, nu ben ik wel benieuwd.” antwoordt ze.
Ook benieuwd naar de SunnyTent? Ontdek de voordelen van deze trampolinetent.

Terug naar overzicht

Voorraad alert We zullen u informeren wanneer het product op voorraad is. Laat hieronder uw geldige e-mailadres achter.