Waarom de zwembadoverkapping van SunnyTent? | SunnyTent

Maak het verschil met een SunnyTent!

Zwemmen onder een kwalitatieve, in Europa geproduceerde zwembad overkapping? Het kan met de zwembadoverkappingen van SunnyTent! SunnyTent heeft samen met Etan Trampolines haar fabriek in Bosnië en Herzegovina staan, waar alle producten geproduceerd worden. Met deze fabriek in Bosnië, streeft SunnyTent naar een betere toekomst voor haar werknemers én naar duurzaamheid. SunnyTent deelt dan ook met trots mede dat de fabriek het certificaat ‘Excellente productielocatie’ ontvangen heeft.

Certificaat excellente productielocatie

SunnyTent’s fabriek is voor het 3e jaar op rij uitgeroepen tot excellente productiefaciliteit in Bosnië en Herzegovina. Met een A+, behoort SunnyTent tot de kleine groep van bedrijven met de beste beoordeling in Bosnië en Herzegovina binnen de productiesector. Bovendien voldoet SunnyTent aan alle criteria en staat ze aan de absolute top van kredietwaardigheid. Des te meer reden om voor een SunnyTent zwembadoverkapping te gaan!

Waarom een fabriek in Europa?

De wens van SunnyTent om productinnovaties op korte termijn door te voeren en het creëren van kwalitatieve werk-, en leefomstandigheden voor werknemers was groot. Door het opzetten van SunnyTent’s eigen fabriek, werden banen gecreeërd waarin de Nederlandse sociale aspecten zijn meegenomen. Zo werken de werknemers in de fabriek normale werktijden, hebben zekerheid van hun salaris, ontvangen vakantiedagen en vakantiegeld en hebben doorgroeimogelijkheden door middel van scholingskansen.

Naast het sociale aspect, ligt de focus van SunnyTent ook op duurzaamheid en Europese productie. De zwembad overkappingen worden gemaakt van enkel Europese materialen en volgens Europese standaarden. Hierdoor zijn de SunnyTenten kwalitatief hoger en hebben ze een langere levensduur. Op deze wijze, streeft SunnyTent ernaar massaconsumptie binnen de industrie tegen te gaan en de focus te verleggen naar kwalitatieve producten.

Van een trampoline tot een SunnyTent

Inmiddels is de productielocatie sterk gegroeid. In het begin produceerde de fabriek enkel bepaalde onderdelen van trampolines, maar al snel konden andere onderdelen geproduceerd worden doordat opleidingsmogelijkheden aan de werknemers geboden werden. Op een gegeven moment werden SunnyTenten en complete trampolines geproduceerd. Een nieuwe SunnyTent wordt ontworpen op het kantoor in Nederland en in overleg met de collega’s in Bosnië wordt de zwembad overkapping verder geïnnoveerd en uitvoerig getest. Zo is SunnyTent op dit moment een onderdeel van de SunnyTent aan het innoveren, waardoor het product steviger en mooier is.

Maak jij samen met SunnyTent het verschil?

Terug naar overzicht

Voorraad alert We zullen u informeren wanneer het product op voorraad is. Laat hieronder uw geldige e-mailadres achter.