Laat je zwembad overwinteren met de SunnyTent! | SunnyTent

Laat je zwembad overwinteren!

Voel je er weinig voor om je zwembad in het najaar op te ruimen? Wist je dat je de SunnyTent ook in de winter kan laten staan! Door de ronde SunnyTent te verstevigen met een dwarsstokkenset is deze zelfs bestand tegen lichte sneeuwval en ijzel. Zo is jouw zwembad klaar voor de winter.

Extra versteviging bij winters weer

De ronde SunnyTent is behoorlijk stevig en bestand tegen weer en wind. In de winter zijn de weersomstandigheden vaak heel uiteenlopend. Harde wind, lichte sneeuwval en ijzel zijn in de winter geen vreemde weersomstandigheden. Als je je zwembad met de SunnyTent wil laten overwinteren is het aan te raden om de SunnyTent extra te verstevigen met een dwarsstokkenset. De dwarsstokkenset biedt extra versteviging, zodat je ronde SunnyTent beter bestand is tegen wind, lichte sneeuwval en ijzel. Let op: De SunnyTent is niet bestand tegen extreme wind en grote hoeveelheid sneeuwval en ijzel. Volg dan ook altijd de gebruikersrichtlijnen om schade aan je SunnyTent te voorkomen. Ga ook na of je zwembad bestand is tegen vorst en neem gepaste voorzorgsmaatregelen.

Geen herfstblad meer in je zwembad

Een reden om je zwembad in het najaar op te ruimen is het onderhoud ervan. Een grote hoeveelheid blad wat in de herfst van de bomen valt kan het water flink vervuilen. De SunnyTent zorgt ervoor dat het water van je zwembad het hele jaar door schoon blijft. Hierdoor hoef je het water in het voorjaar niet te vervangen. Zo wordt het milieu ontzien en bespaar je op je waterrekening.

De dwarsstokkenset is gemaakt van hetzelfde materiaal als de reguliere stokkenset. Er zit een zwarte slang omheen voor extra stevigheid. Met de dwarsstokkenset laat je je zwembad het hele jaar door staan! Bekijk de dwarsstokkenset voor de ronde SunnyTent in de webshop.

Let op: De SunnyTent Rond XL en de Ovale SunnyTenten zijn door hun grootte windgevoelig. Deze tenten zijn dan ook niet geschikt voor overwintering.

Terug naar overzicht

Voorraad alert We zullen u informeren wanneer het product op voorraad is. Laat hieronder uw geldige e-mailadres achter.