Geniet de hele winter van je jacuzzi! | SunnyTent

Geniet de hele winter van je jacuzzi!

Niets is zo fijn als tijdens koude dagen te ontspannen in je buiten jacuzzi. De Sunnytent zorgt ervoor dat het water langer warm blijft en beschermt je jacuzzi tegen barre weersomstandigheden. Daarnaast helpt de overkapping je bij het schoonhouden van je jacuzzi in de tuin. Wel is het belangrijk dat je een aantal stappen onderneemt om te zorgen dat jouw jacuzzi de winter doorkomt. Permanent onderhoud is noodzakelijk.

Het water blijft langer warm

Warm water is het allerbelangrijkste ingrediënt voor een jacuzzi. In de winter is het moeilijk om de temperatuur hoog te houden. Het continu verwarmen van je jacuzzi in de tuin kost veel energie. Een jacuzzi overkapping houdt de warmte vast. Zo vermindert de Sunnytent het stroomverbruik en behoort dit tot één van de meest cruciale jacuzzi accessoires.

Een overkapping beschermt je jacuzzi tegen barre weersomstandigheden

Jacuzzi onderhoud behoort niet tot de leukste bezigheden. Wil je er toch langdurig gebruik kunnen maken van je bubbelbad, is het wel noodzakelijk. Een buiten jacuzzi krijgt in de winter te maken met barre weersomstandigheden. Door het plaatsen van een overkapping bescherm je jouw jacuzzi tegen deze weersinvloeden. Een bijkomend voordeel: deze jacuzzi tent zorgt ervoor dat jij bij regen en wind afgeschermd zit.

Een extra tip: zorg dat je jacuzzi tent groot genoeg is om jezelf in af te drogen. Dat scheelt weer een ritje door de kou.

De Sunnytent houdt je jacuzzi schoon

Een jacuzzi overkapping zorgt ervoor dat je bubbelbad zowel aan de binnenkant als buitenkant schoon blijft. Een jacuzzi cover heeft de functie om het water schoon te houden, maar de Sunnytent gaat een stapje verder. Deze overkapping vangt namelijk ook vuil van buitenaf, denk aan zand en natuurafval. Daardoor hoeft je je jacuzzi minder vaak schoon te maken.

Terug naar overzicht

Voorraad alert We zullen u informeren wanneer het product op voorraad is. Laat hieronder uw geldige e-mailadres achter.