De SunnyTent als jacuzzi overkapping | SunnyTent

De SunnyTent als jacuzzi overkapping

Kun je je SunnyTent alleen gebruiken voor over een zwembad heen? Zeker niet! Deze koepeltent kan ook worden gebruikt voor bij een zandbak, moestuin, jacuzzi en een ingegraven trampoline. In deze blog leggen we de focus op de jacuzzi.

Waarom een SunnyTent als overkapping voor de jacuzzi?

Wanneer je een jacuzzi overkapping gebruikt, kent dit vele voordelen. De overkapping zorgt ervoor dat het water schoon blijft van bladeren en vuil. Op deze manier hoef je het water niet elke keer te verversen. Let hierbij wel op dat je de pH waarde en de chloorconcentratie in de gaten moet houden, zodat het water ook echt schoon blijft. De SunnyTent is net iets anders dan een normale jacuzzi overkapping. Deze koepeltent houdt niet alleen het water schoon, maar ook de buitenkant van je jacuzzi. De SunnyTent vangt al het vuil op.

Naast het schoonhouden van je jacuzzi, houdt deze overkapping ook het water warm. Dit komt door het speciale folie waar de tent van is gemaakt. Dit speciale folie wordt ook gebruikt in een tuinbouwkas en verwarmt niet alleen, maar houdt daarnaast de warmte ook binnen. Het continu verwarmen van je jacuzzi in de tuin kost veel energie en dus geld. Met de SunnyTent is dit niet meer nodig, deze jacuzzi overkapping houdt namelijk de warmte lang vast.

Wil je ook van je jacuzzi genieten in de winter? Dan is de SunnyTent jacuzzi overkapping echt een musthave voor jou. Door deze overkapping zit je in de winter overdekt en warm, ook in de regen en wind. Als je wilt genieten van frisse buitenlucht, klap je makkelijk de overkapping van de jacuzzi open. Dit kan voor één derde of helemaal. Op deze manier kom je ook in de winter tot ontspanning in je eigen jacuzzi.

We hebben voor iedere maat jacuzzi een bijpassende SunnyTent. Neem hier een kijkje in onze webshop en kijk welke maat overkapping bij jouw jacuzzi past.

Terug naar overzicht

Voorraad alert We zullen u informeren wanneer het product op voorraad is. Laat hieronder uw geldige e-mailadres achter.