De 5 handigste accessoires voor je zwembad | SunnyTent

De 5 handigste accessoires voor je zwembad

Heb jij al een zwembad in je tuin staan of ben je informatie aan het verzamelen om er wellicht een aan te schaffen? Wij delen 5 handige accessoires die je misschien nog niet hebt, maar zeker nodig kunt hebben.

Filter

Een filterpomp zorgt ervoor dat het water in het zwembad rondgepompt wordt en dus gefilterd. Om het water goed schoon te houden raden we aan, het water minstens twee keer per dag volledig rond te pompen. Dus schrik niet als je filter 8 tot 10 uur per dag ‘aan staat’. Helaas is het gebruik van alleen een filter niet genoeg. Je water lijkt namelijk helemaal schoon, maar er ontstaan ook bacteriën, schimmels en groenalgen in het water. Daarom is het belangrijk om je water te desinfecteren met chloor en andere chemicaliën. Chloor kun je op verschillende manieren toedienen.

Zwembad stofzuiger

Zwembadstofzuiger zijn een perfect hulpmiddel om de bodem en de randen van je zwembad te reinigen. Een zwembadstofzuiger heeft een hele sterke zuigkracht waardoor je hem in het water kunt gebruiken. De zwembadstofzuiger zuigt vuil en water, zoals bladeren en zand op. Het water wordt door een filter begeleid. Het water stroomt door de filter heen terug het zwembad in en het vuil blijft achter.

Schepnet

Bladeren, takken, insecten haal je gemakkelijk uit je zwembad met een schepnet. Onmisbaar voor een goede zwembad reiniging. Schepnetten zijn er in verschillende soorten en maten. Zo heb je kleine schepnetten voor de kinderen onder ons en grote schepnetten voor volwassenen. Leuk om tijdens het reinigen een spelletje te spelen met je kids: wie haalt de meeste bladeren uit het zwembad?

Opblaasfiguren

Heerlijk dobberen op het water, het is altijd even fijn. Opblaasfiguren en opblaasdieren zijn een must voor de zomer en daarbij heb je veel keuze. Denk aan een opblaasbare flamingo, unicorn, donut of strandbal. Niets is te gek voor in het zwembad.

SunnyTent

De bovenste tips je kun je vergeten als je een SunnyTent hebt. Deze zwembadkoepel verwarmen niet alleen je zwembadwater, maar houdt het water ook schoon. Daarom is dit het nummer één accessoire. Het verlengt je zwemseizoen zonder hoge energiekosten. Dit maakt de SunnyTent een duurzame en schone keuze.

Terug naar overzicht

Voorraad alert We zullen u informeren wanneer het product op voorraad is. Laat hieronder uw geldige e-mailadres achter.