Bespaar geld met de SunnyTent zwembadtent | SunnyTent

Bespaar geld met de SunnyTent zwembadtent

Niets is vervelender dan zwemmen in koud water, tussen de bladeren en grassprieten. Sta jij ook dagelijks met een schepnet blaadjes te vangen? Of wordt het zwemwater wel warm, maar kost het te veel geld? De SunnyTent zwembadtent is dé oplossing!

Wat is de SunnyTent?

De SunnyTent is een zwembadtent die op een natuurlijke manier het water verwarmt. Dit gebeurt al bij de eerste zonnestralen en daglicht. Je hebt dus geen energiekosten voor warm water. De SunnyTent verwarmt het water en de lucht, hierdoor koelt het zwembadwater minder af. Het zwembadwater in een SunnyTent kan wel tot 10°C hoger zijn dan zonder een SunnyTent. Zo kun je van de lente t/m de herfst zwemmen met een ideale zwembad temperatuur. Naast het besparen van geld, bespaar je ook water met de SunnyTent. Water in de SunnyTent verdampt namelijk minder snel omdat de SunnyTent de warmte vasthoudt. Lees meer over de werking van de SunnyTent.

Waterbesparing met de SunnyTent

Geen idee of je een ronde zwembadtent of een ovale zwembadtent nodig hebt? Check onze maatbepalingstabel of neem contact met ons op. Lees ook wat onze klanten zeggen over ons en de SunnyTent zeggen.

Wil jij ook kinderen die alleen nog maar genieten en buitenspelen in het zwembad? Met de SunnyTent is het mogelijk. Bespaar geld én water met de SunnyTent!

Terug naar overzicht

Voorraad alert We zullen u informeren wanneer het product op voorraad is. Laat hieronder uw geldige e-mailadres achter.