Bescherm je moestuin met de SunnyTent

Het verbouwen van je eigen groente en fruit wordt steeds populairder. Om je eigen moestuin te beschermen tegen invloeden van buitenaf is een moestuinkas al snel een must. De SunnyTent zorgt er tevens voor dat het groeiseizoen wordt verlengd.

Verleng het groeiseizoen met de SunnyTent

Aan het einde van de winter wil je graag aan de slag in je moestuin. Maar vaak is de temperatuur nog te laag om de eerste gewassen te planten of te zaaien. Met de SunnyTent als moestuinkas vervroeg je het groeiseizoen. Afhankelijk van het weer houd je gedurende het groeiseizoen de SunnyTent gesloten, deels of helemaal geopend. Door in de nazomer de tent grotendeels of helemaal te sluiten wordt het groeiseizoen ook nog eens verlengd. Geniet vrijwel het hele jaar door van jouw moestuin met de SunnyTent.

De ovale moestuinkas

De SunnyTent is beschikbaar in een ronde en een ovale vorm. Hoewel ze allebei geschikt zijn als moestuinkas heeft de ovale SunnyTent nog wat extra voordelen. Zo is het teeltoppervlak bij een ovale SunnyTent een stuk groter dan bij de ronde SunnyTent. Daarnaast kan het middenstuk geheel of gedeeltelijk geopend worden voor een optimale beluchting.

 


Dit zeggen onze klanten over de SunnyTent

  • “Aan het einde van de winter wil ik altijd in mijn moestuin aan de slag, maar het is dan nog te vroeg voor de gewassen. Nu ik de moestuinoverkapping van SunnyTent heb, heb ik langer plezier van mijn moestuin”.
  • “Als je een broeikas in de winkel koopt, dan ben je héél duur uit. Enkele honderden tot meer dan duizend euro voor een paar vierkante meter teeltoppervlak. SunnyTent biedt mij een moestuinkas voor weinig geld én met een groot teeloppervlak.”
  • “Ook als het veel regent is de SunnyTent een uitkomst. Gewoon aan beide zijden de tent deels open maken en het gewas is beschermd tegen de regen, er is toch voldoende ventilatie en het wordt niet te warm voor mijn planten. Voor mij is de SunnyTent dé kweekkas”.

Je moestuin beschermen met de SunnyTent

De SunnyTent is verkrijgbaar in 5 verschillende maten. Wanneer je de SunnyTent als moestuintent wil gebruiken, meet je simpelweg het oppervlak van je moestuin. Hiermee bepaal je de juiste maat. Iedere maat SunnyTent is geschikt om als moestuintent te gebruiken, maar de ovale SunnyTent komt hierbij het beste tot zijn recht.

De voordelen van de SunnyTent op een rij

  • De SunnyTent is een zeer betaalbaar alternatief voor een moestuinkas.
  • In het groeiseizoen kan de SunnyTent volledig worden geopend.
  • Voor moestuinen van ieder formaat is er een passende SunnyTent.